Most olvasott
Új autókkal erősödik a budapesti közösségi autóközlekedés

Új autókkal erősödik a budapesti közösségi autóközlekedés

Új modellekkel, 150 darab Kia Picantóval gazdagodik a MOL Limo flottája.

 

Az autók a régebbi, benzines Volkswagen Up! modellek helyére érkeznek, első körben 40 darab autó áll forgalomba, majd fokozatosan, 2019 végéig mind a 150 elérhető lesz a flottában. A Kia Picanto percdíja megegyezik a VW Up! modellekével, vagyis a rendszeres felhasználók 990 forint havidíj mellett percenként 66 forintért használhatják a járműveket, míg az alkalmi felhasználók percenként 77 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az autók 150 nyugdíjba vonuló, régebbi benzines WV Up!-ot váltanak, de ezekből is marad még, illetve a Picanto-modellek rendelkeznek az Up! minden jó tulajdonságával.

A Kia 2016-ban bemutatott modellje alacsony, átlagosan 4,5 l/km fogyasztásával ideális a rövid, Budapesten belüli utakra, és kis méretének, sőt tolatóradarjának köszönhetően a parkolás sem jelent gondot. A Picantók további extra funkciókkal is rendelkeznek, amelyek hamar népszerűvé tehetik az új autókat. A fűthető első ülések és a bőrborítású, szintén fűthető kormánykerék miatt az autók ideális választásnak bizonyulnak a téli hónapokban. A vezetési élményt tovább fokozzák az olyan kényelmi és biztonsági szolgáltatások is, mint az automatikus világításkapcsoló, a tolatóradar, a blokkolásgátló, valamint az elektronikus menetstabilizáló és a visszagurulást gátló rendszer.

Az eredetileg 300 autóval induló MOL Limo flottája már 450 járműből áll, s növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. A vállalkozás a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki parkolóhelyeket a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére