Most olvasott
Tunézia is készen áll a turisták fogadására

Tunézia is készen áll a turisták fogadására

Tunézia 2020. június 27-én újból megnyitja szárazföldi, légi és tengeri határait. A turisták körében népszerű észak-afrikai ország biztonságos környezetben tudja fogadni az országba látogatókat, köszönhetően annak, hogy továbbra is ragaszkodik a megelőző intézkedésekhez.

 

A Tunéziai Turisztikai és Kézműipari Minisztérium a beutazók megnyugtatása érdekében, valamint azért, hogy az élet mielőbb visszatérhessen a régi kerékvágásába, bevezetett egy „#Ready-and-safe, azaz Készen állunk és biztonságosak vagyunk” minősítést – tájékoztatott a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal. Ez a minősítés valamennyi, az ország idegenforgalmi szektorában működő intézmény számára kötelező: mindenkire azonos szabályok vonatkoznak, amelyeket egységesen be kell tartani és alkalmazni.

 

A minősítést azok kapják meg, amelyek betartják a WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének ajánlásait. Ezeket az ajánlásokat a tunéziai turizmusban résztvevő minden szereplőnek folyamatosan figyelemmel kell kísérnie és betartania, ezzel tudják majd garantálni a megfelelő higiéniás körülményeket. A megelőzésekkel szoros ellenőrzés alatt lehet tartani a koronavírust, így biztosítani tudják a turisták egészségét és biztonságát.

(Fotók: Falus Tamás)

 

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére