Most olvasott
Szépülj teafaolajos maszkkal!

Szépülj teafaolajos maszkkal!

A The Body Shop különleges újdonsággal rukkolt elő az arcápolási rutinodhoz.

 

Mixelj, maszkolj és szépülj a The Body Shop legeslegelső lehúzható arcmaszkjával, melyet a természet inspirált, és valóban hatásos. Az ikonikus Teafás-kollekció új tagját is Kenyából származó teafaolajjal gazdagították. Ez a mókás, természetes eredetű lehúzható arcmaszk azonnal tisztább kinézetű bőrt eredményez.

Tiszta bőr, filterek nélkül

A The Body Shop harcol a címkék ellen, amelyeket a szépségipar aggat a bőrünkre. Mintha szégyellnünk kellene tökéletlenségeinket, pedig a valóságban nagyrészt mindannyian találkozunk pattanásokkal valamelyik életszakaszunkban. A The Body Shop célja, hogy a vásárlók magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben, s hogy tisztában legyenek azzal: megfelelően gondoskodnak róla, hogy hosszútávon egészséges maradhasson. Olyan bőrápolási rutinra van szükségük, amely valóban működik – és ez az a pillanat, ahol bejön a képbe a teafa.

 

A The Body Shop mindig is a kiállt az erős nőkért. Követve az alapító, Dame Anita Roddick lépteit, a márka célja a nők önbizalmának növelése, és a harc a szépségipar által keltett, pattanások elleni szégyenérzetért miatt. A termékeik szívében olyan hatásos, természetes eredetű összetevők találhatóak, amelyekben a vásárlók bíznak, ráadásul valamit vissza is tudnak adni a bolygónak.

Készítsd el magadnak  a lehúzható arcmaszkot!

A Teafaolajos lehúzható arcmaszk nem okoz fájdalmat az eltávolítása közben, viszont azonnal tisztább kinézetű, és simább érzetű lesz tőle a bőröd. Egyszerűen csak keverd össze, maszatolj és kend fel a bőrödre!
1. Adj hozzá vizet a vonalig!
2. Keverd össze!
3. Maszkolj!
4. Húzd le!

See Also

Közösségi Kereskedelmi teafaolaj

A zsíros, pattanásos bőrre kifejlesztett arcápoló kollekció a Kenyai Organic Oils Farmers Association (KOOFA) egyesület által közvetített, közösségi kereskedelemből származó teafaolajjal gazdagították. A kollekció kézi munkával begyűjtött, teafalevelekből finom gőzzel  desztillálással kinyert esszenciális olajokat tartalmaz. A fair trade-nek köszönhetően a földművesek rendszeres jövedelemhez jutnak, melynek segítségével fejleszthetik a fenntartható mezőgazdasági rendszert, emellett helyi közösségi projekteket támogathatnak.

(Forrás: Rúzs és Más)

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére