Most olvasott
Megnyílt a 25 négyzetméteres miniHotel

Megnyílt a 25 négyzetméteres miniHotel

Egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik a Danubius Hotels Group legújabb szállodája Budapest központjában.

 

Három hét alatt, 2018. január végére épült fel a MiniPolisz interaktív játszóházban a Danubius miniHotel. A szálloda területe mindössze 25 négyzetméter, ahová felnőttek csak lehajtott fejjel tudnak belépni. Egyetlen szobája egy kis franciaágyas helyiség, abból nyílik a zuhanykabinos fürdőszoba. Valamennyi berendezési tárgy, így a minifoteles recepció és a mini bárszékes lobby bár is, megszólalásig hasonlít az igazi szállodákban megszokott bútorokhoz.

 

 

A szó szerint gyerekbarát szállodát gyerekek üzemeltetik, gyerekek látogatják a főváros interaktív játszóházában, ahol a 3–12 éves gyermekek néhány órára felnőtté válhatnak. Választhatnak, hogy szállodát üzemeltetnek, vagy éppen szállodai vendégek lesznek.

A MiniPolisz filozófiáját követve a Danubius miniHotelben is interaktív, játékos tanítás folyik, animátorok közreműködésével. A gyerekek megismerkednek a szállodai recepciós, a londiner, a szobalány, a pincér vagy éppen a szállodaigazgató munkájával.

A miniHotel Görgey-Szabó Ildikó belsőépítész és a Rush Bt. kivitelező cég munkáját dicséri.

See Also

A szálloda valójában befektetés a jövőbe, hisz a jövő szállodai munkatársai, vendégei talán itt találkoznak először a felnőtt vendéglátás élményével.

A Danubius miniHotel a hét öt napján várja látogatóit szerdától vasárnapig, 10 és 19 óra között a Minipolisz gyerekvárosában, Budapesten, a Király utca 8–10. szám alatt.

A Minipoliszról bővebben itt!

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére