Most olvasott
Luxus kivitelben magyar kézműves ékszerek

Luxus kivitelben magyar kézműves ékszerek

2019 májusában ismét telt ház előtt rendezte meg ékszerbemutatóját a ZEMA márka.

Ezúttal a Magyarországon honos vadvirágok ihlette, Édenkert fantázianevet viselő ékszerkollekciót láthatta először a négyszáz vendég a Vajdahunyad várában, a Mezőgazdasági Múzeum impozáns csarnokában. Az egyedi, kézzel készített porcelán ékszereken e vadvirágok formájában pompáztak az ékszerek motívumai.

 

Az Édenkert kollekció darabjait a modellek mellett idén is magyar hírességek viselték az est folyamán. Az ékszereket többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Nyertes Zsuzsa, Marcellina, Tunyogi Bernadett, Madár Veronika, Götz Anna, Csomor Csilla mutatták be.

 

A márkát a gyártók azoknak a hölgyeknek ajánlják, akik egyediségüket szeretnék hangsúlyozni, akiket megérintenek a természet színei, s akik érzékenyek a szépre, a kézi munka értékére, hiszen egy-egy darab megmunkálása több napot is igénybe vesz, a végleges termék elkészülése akár több hétig is eltarthat.

See Also

Újdonságként a korábbi Barokk- és Szecesszió-kollekciók darabjai új, luxus kivitelben voltak láthatók a kifutón.

 

A ZEMA porcelán ékszerház termékei mind saját tervezésű és kivitelezésű darabokból állnak, amelyek manufakturális gyártással a családi vállalkozás pálházi üzemében készülnek. A ZEMA saját terveit követően a kezdeti formákat szobrászművészek készítik, majd ezt követően az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik. A prémium minőségű ékszerek további védjegye, hogy a termékeket 21 karátos arany, valamint 23 karátos platina elemek díszítik. A márka termékkínálatában a magyar kultúra és tradíció hangsúlyos szerepe figyelhető meg.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére