Most olvasott
Légy Te is forgatókönyvíró, indul a képzés!

Légy Te is forgatókönyvíró, indul a képzés!

Pályakezdők jelentkezését várják az egyéves kurzusra.

A Filmalap hiánypótló céllal egyéves műfaji filmes forgatókönyvíró-képzést hirdet meg, melyre várja a filmírás iránt érdeklődők, elsősorban pályakezdő forgatókönyvírók jelentkezését, akik szívesen elmélyítenék tudásukat és gyakorlatukat.

Az egyéves, délutáni és hétvégi időpontokban szervezett képzés célja, hogy a résztvevők a jelentkezéskor benyújtott treatmentből műfaji forgatókönyvet fejlesszenek tapasztalt írók, dramaturgok és fejlesztők irányításával.

A 383 órás képzés, mely elméleti órákból, konzultációkból, továbbá külföldi és hazai szakemberek mesterkurzusaiból, előadásaiból és workshopjaiból áll össze, és 2019 szeptemberétől 2020 májusáig tart.

 

A gyakorlatközpontú kurzus oktatói tapasztalt forgatókönyvírók és forgatókönyvfejlesztők lesznek, köztük Angyalosy Eszter, Benkő Orsolya, Bodzsár Márk, Búss Gábor Olivér, Divinyi Réka, Goda Krisztina, Hegedűs Bálint, Jakab Juli, Köbli Norbert, Lengyel Balázs, Lovas Balázs, Maruszki Balázs, Nagy V. Gergely, Orosz Dénes, Szabó Iván, Tasnádi István, Török Zita és Zabezsinszkij Éva.

A jelentkezési határidő: 2019. április 28.

A kiscsoportos képzésre 5, maximum 10 jelentkezőt vesznek fel. A jelentkezéshez egy ötoldalas, pdf-formátumú, kifejezetten műfaji témájú treatment (fantasy, thriller, romantikus vígjáték, vígjáték, horror, musical, családi/ifjúsági film, történelmi film stb.) és egy motivációs levél benyújtása szükséges.

See Also

A résztvevőket szakmai zsűri választja ki.

Az egyéves képzés bruttó díja 150 000 forint, a Filmalap két résztvevőnek ösztöndíj formájában ingyen nyújtja a képzést.

Jelentkezés itt: http://mnf.hu/hu/kepzes/mufaji-forgatokonyviro-kepzes

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére