Most olvasott
Készíts James Bond-posztert, versenyezz a világgal!

Készíts James Bond-posztert, versenyezz a világgal!

Daniel Craig maga jelentette be a felhívást, egyben be is harangozva a 2020-as új 007-es filmet.

 

Az EON Productions, a Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), a Universal Pictures International és a United Artists Releasing az egész világra kiterjedő kihívást kezdeményezett a legkreatívabb 007-rajongók számára, hogy elkészítsék saját, eredeti James Bond-poszterüket a Nincs idő meghalni (No Time To Die) 2020 áprilisi bemutatójára készülve.

Az MGM, a Universal Pictures International és a United Artists Releasing marketingcsapataiból álló döntőbizottság olyan munkákat keres, amelyek „egyediek, figyelemfelkeltőek és kétségtelenül bondosak” A Daniel Craig-féle Bond-filmek ihlette posztereknek a filmsorozatra jellemző dizájnt kell megidézniük. Elbíráskor a téma feldolgozásának általános sikerességét 40 százalékban, a kreativitást és az eredetiséget 30–30 százalékban veszik figyelembe.

 

A kezdeményezést Daniel Craig maga jelentette be a hivatalos 007-es csatornákon. (Íme a Facebookon!) 

A kiválasztott alkotók pénzjutalmat kapnak, illetve visszajelzést a benyújtott munkájukról egy kreatív ügynökségtől, továbbá pályatanácsadást, hogy bátorítsák és a filmipar irányába tereljék a művészek és kreatív alkotók következő nemzedékét.

See Also

A résztvevőknek 2020. január 16-án 18 óráig lehet benyújtani pályaművüket, a kiválasztott alkotókat pedig márciusban jelentik be.

Bővebb információ a 007.talenthouse.com oldalon olvasható.

A Talenthouse 2009-ben indult azzal a céllal, hogy alkotókat támogasson pályafutásuk bármely szakaszában, esélyt adva rá, hogy műveikre felfigyeljenek és elismerjék őket. A kreatív együttműködési platformok csúcsaként a Talenthouse a világ legnagyobb márkáival dolgozik együtt, hogy kulturálisan jelentős, sokszínű és hiteles kreatív megoldásokat nyújthasson.

A 007 Nincs idő meghalni című film 2020 áprilisától látható a világ mozijaiban, így Magyarországon is, ahol az alkotást a Forum Hungary forgalmazza.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére