Most olvasott
InnoExpón a 100 legérdekesebb magyar innováció

InnoExpón a 100 legérdekesebb magyar innováció

2019 őszén bepillanthatunk a jövőbe a Hungexpón.

 

A legérdekesebb magyar innovációkat felvonultató kiállítás és vásár helyszíne lesz a Hungexpo 2019. október 25–27. között. Az InnoExpo standjai között helyet kap majd a száz legérdekesebb magyar, illetve Magyarországhoz köthető innováció, fejlesztés, találmány.

Az InnoExpo nem csupán a jelen innovátorainak szól – állítják a szervezők, akiknek célja egyben a jövő nemzedékének inspirálása, megszólítása is. A kiállítás ötletét az Energiafigyelő magazin és az InnoExpo 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadványa adta.

 

A kiállítás bepillantást enged a jövőbe, itt mutatkozik be több hazai fejlesztésű innováció is. Emellett a látogatók megismerkedhetnek különféle informatikai fejlesztésekkel, amelyek Magyarországon eddig nem elérhető eszközökkel támogatják az információk azonnali átadását. Mellettük a gazdaság minden ágában fellelhető innovációkat is megismerhet a közönség, legyen szó autóiparról, telekommunikációs eszközökről, robotikáról, digitalizálásról vagy akár az otthoni szórakoztató elektronikáról.

A kiállítás keretein belül az érdeklődők nemcsak a jövőt, hanem az értékes múltat is megismerhetik: külön részt kapnak ugyanis a magyar tudósok találmányai.

Az InnoExpón ott lesz a száz legérdekesebb magyar innováció, a szakmai és közönségnapokon pedig népszerű előadók lépnek fel.

Az eseménysorozat október 25-én szakmai nappal kezdődik, amelyen a befektetők, valamint a közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói díjmentesen vehetnek részt. A szervezők célja, hogy ezzel is segítsék a kiállítók, a befektetők, valamint a jövő generációjának egymásra találását. A közönségnapokon (október 26–27.) több neves hazai és külföldi innovátor, előadó motivációs előadását lehet meghallgatni.

 

„A Los Angelesben minden évben megrendezett technológiai világkiállítás (CES) mintájára, minden idők leglátványosabb technológiai rendezvényét szeretnénk létrehozni, miközben fontos hangsúlyozni: az InnoExpo több, mint kiállítás és vásár – fogalmaz Kiss Attila, az InnoExpo ügyvezető igazgatója. – Célunk, hogy egy emberközeli rendezvény keretein belül népszerűsítsük, és szélesebb körben megismertessük a magyar innováció eredményeit, továbbá, hogy inspiráljuk a kutatókat, a fejlesztésben résztvevőket. Szerepünkre egyfajta hídként tekintünk, amely összeköti az innovátorokat, a kormányzatot, a befektetőket és a médiát, erősítve így az életképes innovációk érvényesülését.

A szervezők 2019 tavaszán még várják azon magyar vagy Magyarországhoz köthető vállalkozások jelentkezését, akik innovatív termékkel rendelkeznek, és szívesen bemutatnák azt a közönség számára.

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére