Most olvasott
Ilyen a menyasszonyi körmök világa

Ilyen a menyasszonyi körmök világa

Minden nőnek saját elképzelése van a Nagy napról…

 

A helyszín, az étel, a tökéletes ruha megtalálása mellett a frizura és a smink egyaránt fontos része az összhatásnak. Azonban nem szabad elfeledkezni a körömről sem, hiszen a kéz is jelentős szerepet játszik az esküvőn.

No de, mit is vegyen figyelembe egy menyasszony, ha a kezeiről van szó? Melyek a trendek az esküvői körmök világában?

Erősen meghatározó vonal a természetes hatás és a személyre szabottság. Ennek köszönhetően a köröm is kifejezheti az adott hölgy stílusát, egyéniségét, legyen az szolid, visszafogott, vagy akár különleges és extrém. A ruha színe, mintázata kihatással van a köröm színére és díszítési stílusára, a személyes jegyek pedig alakítják a forma és a hosszúság lehetőségeit. A mai trendben az a legjobb, hogy a letisztult formákat, árnyalatokat megtartva bőven belefér egy-egy csavar, amely egészen különlegessé teszi a körmöt és viselőjét. Érdemes tehát ötvözni a 2019-es trendeket, a körömszakmában rejlő sokoldalúsággal.

 

A tradíciókat megtartva, vihető újítás egy-egy részletbe. Például a sokak által kedvelt „klasszikus francia” is lehet divatos és meghökkentő egyszerre, ha extrém formával kombináljuk. Ugyanúgy egy kifinomult Nude köröm, extrém díszítéssel kiegészítve egy kis fűszert csempészhet az elegáns stílusba. Bátran elrugaszkodhatunk a jól bevált sémáktól, hisz lehet egy elképesztő díszítés vagy akár egy csodálatos forma fejezi majd ki legjobban a stílust és személyiséget.

 

Az Indigo Nails professzionális és innovatív alapanyagai, valamint a velük ügyesen bánni tudó szakemberek segítséget tudnak nyújtani, hogy a menyasszony megtalálhassa a formák, a színek és a díszítések útvesztőjében a helyes utat.

Menyasszonyként miért az Indigo Nails termékeit válaszd a Nagy napra? Mert az ifjú arának már a stresszes szervezés közben is megjár az Indigo által nyújtott kikapcsolódás. Az esküvő előtt arra buzdítunk, hogy saját, professzionális körömkozmetikusodtól kérd az Indigo Nails termékeit! Így a Nagy nap, biztos alapokkal indul!

See Also

Célunk, hogy aki az Igazit keresi, az meg is találja. Ami a körmöt illeti, velünk biztosra mehetsz, a többit az életre bízzuk!

Sok boldogságot kíván, az Indigo Nails!

Elérhetőségek:

www.indigo-nails.com

www.indigonails.hu

(X)

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére