Most olvasott
Ilyen a Gentleman 2020-ban

Ilyen a Gentleman 2020-ban

2017-es bevezetése óta a Gentleman Givenchy vonal az elegancia új oldalát mutatja meg, mely egyesíti a merészséget és a kifinomultságot. 2020-ban a Gentleman Givenchy vonzereje még tovább fokozódik egy teljesen új illattal: Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée, a sorozat egy új interpretációja, mely a Gentleman érzékiségét annak teljességében fedi fel. A 2020-as évek úriembere amellett, hogy karakteres és határozott, vállaltan érzékeny és nem rejti véka alá az érzéseit. Tudja, hogy az igazi férfi nem vélik kevésbé férfiassá attól, hogy van egy érzelmes oldala is.

 

Egy meglepő illat, mely a tüzes fák melegségét párosítja az írisz kifinomult eleganciájával… akár az úriember, aki ugyanannyira karakteres, mint amennyire érzékeny. Nathalie Lorson és Olivier Cresp alkotása, mint a Gentleman előző három illata is, ez a virágos, fás, fűszeres illat egy olyan találkozás, melynek sármja három lépésben jut el hozzánk:

Dinamikus, fűszeres fuvallat:
Szerelem első szippantásra… a friss és sokoldalú koriandermag egyesül a feketeborssal, mely dinamikussá teszi a geránium zöld jegyeit.

Addiktív elegancia:
Több mint egy időtlen elegáns összetevő, az írisz a Gentleman Givenchy történetének jellegzetes eleme, a kifinomultság jelzője. Az Eau de Parfum Boisée szívében ez a virág a cédrus és az addiktív kakaó köré lett felépítve, mely egy érintésnyi melegséget ad az illathoz.

Lángoló mélység:
A pacsuli titokzatos mélysége ellentétben áll a szantálfa simogató érzékiségével. Az érzékek elvesznek egy lángoló fás akkordban.

A régi Givenchy forma modern adaptációja a Gentleman Givenchy üvege, letisztult vonalaival időtlen attitűdöt sugároz, az egyszerűség örök eleganciáját.
A tiszta fehér valamint a szmoking fekete után a Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée teljesen új ruhában jelenik meg: az üveg barna színű, a szalag pedig fahatású, arany betűkkel.

A Givenchy úriembere

See Also

Feltűnő, érzékeny, szofisztikált és laza egyszerre, szexi és vicces… a Givenchy úriembere egy hős, akinek személyisége sokoldalú és ellentmondásos. Az egyediségét mindig kifinomultan vállalja fel. A szerepet az egyik legtehetségesebb brit színész ölti magára: Aaron Taylor-Johnson.

 


A színész kiválóan testesíti meg a spontán és elegáns Givenchy úriembert. A modern úriember archetípusa: tökéletesen összhangban a korával, elkötelezett feminista, aki nem hátrál meg, amikor az egyenjogúság bármely formájáért kell kiállni. Nem véletlen, hogy a mai filmes világ egyik leginspirálóbb és legerősebb párját alkotják feleségével, a rendező Sam Taylor-Johnsonnal.

(Forrás : Rúzs és Más)

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére