Most olvasott
HD-élő a Margitszigetről

HD-élő a Margitszigetről

Indul a szabadtéri stream.

2018-ban elindul az ország első „kulturális livestream” szolgáltatása: a 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Európa egyik legkedveltebb kulturális színtere különleges programsorozattal és közösségteremtő technikával ünnepli az évfordulót. A várhatóan több mint 100 előadás egy részét – élő közvetítések révén – közösségi tereken is nyomon követheti majd a közönség.

Komoly- és könnyűzenei, crossover, valamint jazzkoncertek, musicalbemutatók, operák, balett- és színpadi művek is szerepelnek a legközelebbi Budapesti Nyári Fesztivál műsorán. A kivetítőkön egyszerre Budapest számos pontján a városlakók, a belföldi és külföldi turisták élőben, ingyen követhetik figyelemmel a margitszigeti eseményeket. A kultzónákban a videoközvetítések HD minőségben láthatók, de mobiltelefonon, tableten és laptopon is elérhetővé válnak.

See Also

További újdonság, hogy megnyílik az Akusztik Beach a Duna-parton, a színpad kikötőjében. E név egy füvesített és fákkal betelepített hatalmas uszályt rejt, ahol napközben napozással és zenehallgatással lehet majd kikapcsolódni, esténként pedig, gyertyafény mellett, kamarakoncertek várják az érdeklődőket.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére