Most olvasott
Fenntartható karácsony, adventi naptárral: kattints rá!

Fenntartható karácsony, adventi naptárral: kattints rá!

Internetes adventi naptár készült, környezetvédő tartalommal. Így tehetjük zöldebbé karácsonyunkat!

 

Online-verzióban készítette el adventi naptárát a Felelős Gasztrohős Alapítvány, környezetbarát tanácsokkal, tippekkel, inspirációkkal. E naptárban úgy nyitogathatjuk a kis ablakokat, hogy minden napra jut valamilyen hasznos rejtett tartalom.

 

See Also

Decemberben, a nagy ünnepi készülődésben talán kevésbé jut eszünkbe, mit is tehetünk a környezetünkért. Hol együnk, ha nem volt időnk főzni? Mit adhatunk ajándékba szeretteinknek, amellyel nem felesleget halmozunk? Hogyan tároljuk helyesen a megvásárolt élelmiszereket? Egyáltalán, mit főzzünk a vegetáriánus családtagoknak?

„Szerettünk volna egy kis segítséget adni azoknak, akik »zöldebbé« tennék a karácsonyt és nem titkolt célunk az is, hogy azok kedvét is meghozzuk a környezetbarátabb ünnephez, akik eddig nem érdeklődtek a téma iránt. A tippek, ötletek csak inspirációk, és nem kőbe vésett szabályok. Ha valaki már egy dolgot beemel a karácsonyi készülődésbe, tett a környezetért, ami úgy gondoljuk, csak még jobban emeli az ünnep fényét” – fogalmaz Vighné Boóc Judit, az alapítvány munkatársa.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére