Most olvasott
Egy prémium márka, mely forradalmasította a körömipart

Egy prémium márka, mely forradalmasította a körömipart

Volt idő, amikor a körömformázást még nem vették túl komolyan. Mára ezt sikerült megváltoztatni.

Az Indigo jelenleg az egyik legismertebb kozmetikai cég, mely 2011-ben jött létre Lengyelszágban, 2012-től pedig Magyarországon is elérhető. Az általuk képzett nail stylist gárda világszerte több mint 900 érmet vitt haza különböző szakmai bajnokságokról. Egy hétvége alatt több mint 100 díjat zsebeltek be a londoni és madridi Nailympia-, illetve Nailimpion-bajnokságokon, melyek az iparág legfontosabb eseményei közé tartoznak.

Napjainkban  gél lakk forradalmat élünk, ami nem is csoda, hiszen ez az egyik legkeresettebb szolgáltatás a szalonokban. A gél lakkok kombinálják az egyszerű alkalmazást a hosszan tartó hatással, így a manikűr akár 4–6 hétig is tartós lehet, ami, lássuk be, nem hátrány, főleg olyan nőknél, akiknek időből jut a legkevesebb.

A márka fő szemlélete azon a  prémium gondolkodásmódon alapszik, hogy profi szolgáltatás kizárólag szakértő kezek alatt jöhet létre, csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokból. Az Indigo Nails a körömkozmetikai ipar abszolút trendteremtő  és innovatív játékosa, ráadásul egészségbarát termékeket készítenek saját laboratóriumukban.

A különbség ott rejlik, hogy a piacon kapható többi termékhez képest magasan pigmentált színekkel rendelkeznek, nem pattogzik le vagy levegősödik fel, tartós  és ellenálló zselé, valamint porcelán rendszere mellett luxustermékekkel is rendelkezik, és  HOME SPA  termékvonallal kényeztetik a vendégeket – nem csak a szakembereket. A palettában megtalálhatóak shea vajak, kézkrémek, testápolók, parfüm illatú körömbőr ápoló olajak, argánolajas testpermet, és nem utolsósorban testradír is.

Testápolói olyan  tápláló összetevőket kombinálnak csodás illatokkal, mint például a D-Panthenol vagy a szójaolaj, melyek  hidratálják, regenerálják és megnyugtatják a bőrt.

A shea vaj használható ajakbalzsamként, mind nappali, mind éjszakai krémként, hajszérumnak és egyszerű testápoló krémként. Shea Elixírje  egy  olyan egyedülálló termék, melynek csodás illata és ápoló összetevői lehetővé teszik, hogy a manikűr befejeztével tápláljuk és hosszan hidratáljuk a körömbőrt.

See Also

Ha pedig szeretnénk magunkat otthon teljes körű SPA-élménnyel kényeztetni, a termékek  kaphatók komplex, különleges csomagolásban is.

 

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére