Most olvasott
Dupla kijelzős, 5G-képes az LG új okostelefonja

Dupla kijelzős, 5G-képes az LG új okostelefonja

Az LG V50ThinQ készülékhez kiegészítőként, alapáron jár egy második, hozzá csatlakoztatható képernyő is.

  

2019 őszén megérkezett Magyarországra a dél-koreai cég felső kategóriás V okostelefon-szériájának legújabb tagja, mely az LG életében az első 5G-képes készülék.

A Budapesten bemutatott mobillal a leendő felhasználók a 4G-nél várhatóan tízszer gyorsabb 5G hálózatra csatlakozhatnak majd. Az eseményen erről az Ericsson Magyarország, közösen a Telekommal teszthálózaton tette bizonysággá az 5G technológiát.

 

Az LG az 6,4 hüvelykes (kb. 16,4 centiméteres), 19,5:9 képarányú QHD+ OLED FullVision kijelző mellé egy második, 6,2 hüvelykes (kb. 15,7 centiméteres) képernyőt is ad. A második kijelző, és maga a készülék egymástól függetlenül is használható, így számos új felhasználói lehetőséget kínál.

A második kijelzőt két kényelmes szögben, 104 és 180 fokban csatlakoztathatjuk az okostelefonhoz. Mivel e képernyő is a mobil akkumulátorát használja, nincs szükség külön töltésre. A telefon, az LG okostelefonok között elsőként, 4000 mAh-s akkumulátort kapott.

 

A készüléknek öt kamerája van, melyből kettőbe videoképmélység-szabályozót (Video Depth Control) építettek, így a felvételeken a mozgásban lévő tárgyak mindig tiszták maradnak. A távolság és képmélység elemzését végző kettős látótér (Dual Field Of View) technológia révén a felhasználók tökéletes fényeléssel, pontosan örökíthetik meg a látottakat.

Az új modell erőteljes sztereó hangzása fejhallgató használatával, és anélkül is érvényesül.

See Also

 

A nagyobb teljesítmény miatt a készülékbe egy új, a megelőző modellben találhatónál csaknem háromszor nagyobb hőkamrás hűtőrendszert építettek, mely a hagyományos hőelvezető csöveknél hatékonyabban tartja alacsonyan a belső hőmérsékletet, és több alkalmazás egyidejű futtatása mellett is javítja a processzor teljesítményét.

A V-széria vékony, stílusos formatervét követve az LG V50ThinQ csupán 8,3 milliméter vastag és alig 183 gramm tömegű.

(Fotók: LG Magyarország)

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére