Most olvasott
Christian Lacroix és a Designers Guild új kollekciója

Christian Lacroix és a Designers Guild új kollekciója

A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a Christian Lacroix Maison márkával közösen jegyzett legfrissebb kollekcióját, a L’Odyssée-t. A kollekció a két márka együttműködésének tízéves évfordulóját ünnepli, méghozzá egy olyan tárgysorozattal, mely az eddigi mediterrán tájak mellett távoli, egzotikus vidékeket is megjelenít.

A L’Odyssée textiljein, tapétáin, szőnyegein és kiegészítőin egy álombéli, misztikus világ jelenik meg, melyben a tenger motívumai a legkülönbözőbb vízi és szárazföldi növények rajzaival keverednek – méghozzá ragyogó, élénk színek kombinációi között.

 

A digitálisan nyomtatott anyagok, hímzett damasztok és puha bársonyok variációi mélységet és mozgalmasságot adnak a kollekciónak, melyben a látványos, részletgazdag motívumok mellett visszafogottabb elemek is megjelennek.

A japán tengerifű, a Lacroix termékeken rendszeresen visszaköszönő kolibrimotívum, és a márkától elválszthatatlan fekete-fehér csíkozott minták szintén fontos szerepet kapnak a L’Odyssée sorozatban.

See Also

A L’Odyssée kollekció a tapétákon és textileken kívül díszpárnákat és szőnyegeket is tartalmaz, melyek hamarosan elérhetőek lesznek a Hephaistos lakberendezési szalonban.

(Forrás: Rúzs és Más)

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére