Most olvasott
Megvan az új dátum: Celine Dion 2021 májusában jön Budapestre

Megvan az új dátum: Celine Dion 2021 májusában jön Budapestre

Celine Dion 2021 május 11-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, ezzel pótolja a 2020 júniusában, a koronavírus-járvány miatt elmaradt koncertjét.

Először érkezik Magyarországra Celine Dion, a Courage elnevezésű világ körüli turné európai útjának keretében, a Broadway Event & Multimedia Organisation szervezésében.  (Az egész európai turné elmaradt a világjárvány miatt.) Ugyanezen a címen jelent meg új albuma 2019. novemberében, ennek észak-amerikai koncertkörútja még lezajlott.

A világhírű énekesnőnek több mint tíz év elteltével ez az első turnéja Európában.

 

A Courage World Tour összefonódik Celine új lemezével, amely hat év után az első angol nyelvű albuma.

Világszerte csaknem száz városban mutatja be élőben is új dalait. Az előzetes tervek szerint a módosított európai turné 2021 márciusában indul Párizsban, s az állomások között szerepel többek között Amszterdam, Dublin, Manchester, London. A magyar fővárost követően jön Krakkó, München Bécs, Prága, Zürich, Berlin, Oslo.

A Courage című új CD-ről három dal meg is jelent. Az Imperfections videoklipjét már több mint nyolcmillióan tekintették meg.

Celine Dion az egyik leghíresebb, legismertebb zenei előadó a világon. Harmincöt éves karrierje során csaknem 250 millió albumot adott el, World Music- és Billboard Music Awards-ot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei díjat, elismerést szerzett.

Las Vegasban egy évtized alatt 1100 koncertet adott több mint 4,5 millió rajongónak.

Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk – fogalmazott Celine. – A koronavírus okozta pandémia miatt az egész világ nehéz időkön ment keresztül, együttérzek mindenkivel. Tudom, hogy végül együtt túljutunk ezen a helyzeten és bepótoljuk ezt az elveszett időt is. Hiányoznak a koncertek… alig várom, hogy újra együtt énekeljünk. Vigyázzatok magatokra… hamarosan találkozunk!

A 2020-as dátumokra megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontokra.

 

 

 

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére