Most olvasott
Business: Új amerikai márkák jöhetnek Magyarországra

Business: Új amerikai márkák jöhetnek Magyarországra

Amerikai franchise-üzletemberek kínálnak Budapesten népszerű termékeket, szolgáltatásokat.

 

Papa John’s, Snap Fitness, School of Rock – e nevek ismerősen csenghetnek azok számára, akik már megfordultak a tengerentúlon. Amerikai franchise márkák, amelyek talán hamarosan Magyarországon is elérhetők lesznek.

2019. november 18-án és 19-én amerikai franchise-üzletemberek érkeznek a magyar fővárosba, akik termékeket, szolgáltatásokat, munkahely-teremtési, valamint tulajdonszerzési lehetőségeket kínálnak Magyarországon.

 

Az amerikai cégek képviselői potenciális franchise-átvevő partnerekkel találkoznak. Pontosan tíz amerikai cég kínál franchise rendszerben működő üzletek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket.
„Az amerikai franchise iparág nagyon büszke arra, hogy amerikai termékek és szolgáltatások ilyen széles körét tudja a magyar embereknek és cégeknek kínálni” – említi Marc Dillard, a budapesti Amerikai Nagykövetség követtanácsosa. – A franchise üzleti modell révén az emberek világszerte lehetőséget kapnak a gazdasági fejlődéshez Amerika néhány legsikeresebb márkájával együttműködve, és ők is megvalósíthatják egy sikeres vállalkozás tulajdonjogának megszerzésével és működtetésével kapcsolatos álmaikat.”

A rendezvény az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) szervezésében valósul meg.

 

A szervezőkről

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelmi Hivatalának kereskedelemösztönző szerve. Szakértői több mint száz amerikai városban, valamint nyolcvannál több országban segítenek amerikai cégeknek exporttevékenységük elindításában, vagy éppen üzletkötéseik számának növelésében az új globális piacokon.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) a világ franchise üzleti modellt képviselő legnagyobb és legrégibb szervezete.  Kormányzati- és médiakapcsolatok fejlesztésével, valamint oktatási programokkal segíti elő a franchise üzletág védelmét, erősödését és népszerűsítését.

 

Az alábbi cégek vesznek részt a találkozón:

Carl’s Jr. és Hardee’s (minőségi gyorsétterem)

FASTSIGNS International (üzleti szolgáltatás)

Gold’s Gym (edzőterem)

Lift Brands: Snap Fitness és 9Round Boxing (edzőterem)

Little Land Play Gym (gyermekszórakoztatás)

Nathan’s Famous Inc. (minőségi gyorsétterem)

See Also

Papa John’s International, Inc. (minőségi gyorsétterem)

School of Rock (zeneoktatás)

Wing Zone Franchise Corporation (gyorsétterem)

Ziebart International Corporation (teljes körű autóápolás, autókozmetika)

 

BCOOL-tanács:

A Budapestre látogató franchise cégek, márkák képviselőivel való találkozó iránt érdeklődő vállalkozások az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetnek:

Bősze Éva kereskedelmi tanácsadó
Amerikai Nagykövetség, Kereskedelmi Osztály, Budapest
E-mail: eva.bosze@trade.gov

Tel.: +36 1 475 4234

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére