Most olvasott
Az Aston Martin Magyarországra robog

Az Aston Martin Magyarországra robog

2020 tavaszán nyitja meg az Aston Martin első kereskedését Budapesten.

Magyarország első és egyetlen Aston Martin kereskedése a Gablini Csoporton keresztül robog Közép-Európába. Erről írt alá szerződést Gablini Gábor, a Gablini cégcsoport tulajdonosa és Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke 2019. augusztus elsején, a magyar fővárosban. A szerződés kizárólagosságot nyújt a régióban. A világhírű luxus autómárka modelljeit a Gablini M3 területén lehet majd megtekinteni és megvásárolni.

 

Az Aston Martin Lagonda exkluzív autók és SUV-k gyártására szakosodott luxus gépjárműcsoport. Az ikonikus Aston Martin-márka a legfrissebb technológiai újításokat, a kivételesen mesteri kézimunkát és az időtálló dizájnt ötvözi többek között az olyan modellek gyártása során, mint a Vantage, a DB11, a Rapide AMR vagy a DBS Superleggera.

A Lagonda-márka 2021-ben indul újra útjára a világ első, luxus elektromos autókat gyártó vállalataként. Az Aston Martin Lagonda, melynek székhelye az angliai Gaydon városában található, olyan autókat tervez, alkot és exportál, melyeket a világ 53 országában értékesítik.

 

A Lagondát 1899-ben alapították, az Aston Martint 1913-ban. A két márka 1947-ben találkozott, amikor mindkettőt felvásárolta a későbbi Sir David Brown.

Dr. Andy Palmer és az új menedzsment csapat irányításával 2015-ben a Csoport elindította Második Évszázados Tervét (Second Century Plan) a hosszú távú fenntartható növekedés biztosítására. A terv részeként hét új modellt vezetnek be, köztük a DB11-et, az új Vantage-et, a DBS Superleggerát és egy SUV-t, valamint egy új gyártóközpontot is felépítenek a walesi St. Athanben.

 

A Gablini Csoport magyar tulajdonú középvállalkozás, több mint három évtizede tölt be meghatározó piaci szerepet a hazai gépjármű-kereskedelemben. Öt márka hazai képviseletét látja el. Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos hazai partnere. A 190 főt foglalkoztató vállalkozás 2018-ban kétezernél több új gépjárművet értékesített és csaknem 17 milliárd forintnyi árbevételt ért el.

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére