Most olvasott
Augusztus végén lesz EFOTT – csaknem száz fellépővel!

Augusztus végén lesz EFOTT – csaknem száz fellépővel!

45. alkalommal rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) a Velencei-tó északi partján, a VVSI Evezőspályánál 2020. augusztus 26–30. között. Magyarországon először lép színpadra a Five, és jön többek között Flo Rida is, a neves amerikai rapper.

Az 1990-es évek legnagyobb nemzetközi sztárjai az akkori fiú- és lányformációk voltak, a Five ’97-ben csatlakozott ezek sorához. A csapat azonnal robbantott, ami nem is volt csoda, hiszen nem mással, mint Simon Cowell-lel paktáltak le, akinek többek között az utóbbi idők legsikeresebb tehetségkutatóit (The X Factor, America’s Got Talent, American Idol) is köszönhetjük. A Five legmenőbb slágerei az Everybody Get Up, a When the Lights Go Out és a Keep on Movin’ voltak.

A nemzetközi fellépőket jól egészítik majd ki a magyarok, így a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains, a Cloud 9+, a Halott Pénz, Caramel (a jobb oldali képen), a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci.

Az EFOTT egyik egyedisége, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val, vagy éppen áthangszerelt zenével. A 2019-ben vendégénekesként énelő Király Viktor idén például önálló koncertet ad.

Nem a Five tagjai az egyetlenek, akik visszarepítik majd az efottozókat az időben. A legnagyobb bulik sokszor a retró nagykedvencek koncertjein alakulnak ki, ezért a szervezők a 2020-as EFOTT színpadjaira várják többek között a Groovehouset, a Kozmixot, a Happy Ganget.

Csaknem száz fellépővel lehet majd találkozni a Velencei-tó partján!

See Also

Bővebb infó a szereplőkről az EFOTT honlapján: https://efott.hu

(A nyitóképen: a Five csapata)

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére