Most olvasott
A rendezvényszervezés innovációja

A rendezvényszervezés innovációja

UNICEO: Kongresszus Budapesten, a szakmai felkészülés jegyében.

Folyamatosan változnak a rendezvények iránti elvárások, az emberek közötti kapcsolatok. A technológiai fejlődés, az innováció, azon belül a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság olyan változásokat sejtetnek a rendezvényszervezésben is, melyekre fel kell készülni. Ezt vallják az UNICEO (United Networks of International Corporate Event Organizers) tagjai is. A céges rendezvényekért felelős döntéshozók nemzetközi közössége Budapesten tartja Európai Kongresszusát, így a magyar fővárosban lesz lehetőség tapasztalatokat cserélni és felkészülni az innovatív kihívásokra.

A szervezet tagjai több mint húsz országból érkeznek a Kempinski Hotel Corvinusba, hogy 2018. június 28-án és 29-én értekezzenek a céges rendezvények jövőjéről. A kongresszus fő célja, hogy hogy bemutassa a legújabb fejlődési irányokat, az új szakmai lehetőségeket, s erősítse a tagok közötti tudásmegosztást.

Az előadások és a workshopok három fő téma köré épülnek: technológiai innováció és digitalizmus, teljesítménymutatók – melyek segítenek a befektetési megtérülés mérésében –, valamint a kulcstényezők a résztvevők motiválásához és elköteleződésük fenntartásához.

Debora Piovesan, a szervezet alelnöke szerint kollektív tudás szükséges ahhoz, hogy üzletágukban változások történhessenek, s a kongresszus a tagok számára ennek megszerzéséhez kiváló alkalom lehet.

„A közösség magyar tagjai keményen dolgoznak azon, hogy a vendégeknek igazán emlékezetes eseményben lehessen majd részük, és Budapestet a későbbiekben saját rendezvényeik helyszínéül válasszák” – fogalmaz Mantuano Mónika, az UNICEO Magyarország elnöke, aki egyben a HP nagyvállalati üzletágáért felelős marketingmenedzsere.

Bővebb infó itt!

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére