Most olvasott
2018 modelláradata

2018 modelláradata

 A Pappas Auto évértékelőjén megtudtuk, milyen új modelleket kínálnak majd a Mercedestől, az Alfa Romeótól, a Jeeptől, a Fiattól, a Kiától.

 

A járműmegosztó rendszereket, az autonóm vezetést és az elektromosság térhódítását nevezte meg a főbb trendek között Pais József ügyvezető igazgató, amikor a Pappas Auto Magyarország Kft. (PAM) évértékelő sajtótájékoztatóján már előretekintett és a következő időszak kihívásairól szólt.

A gépjármű-kereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozó vállalkozás kiemelkedő szerepet foglal el a honi autókereskedelem piacán, melyet 2017-es, 99,5 milliárd forintos forgalma is igazol. Tavaly több mint 7747 járművet adott el, 10 márkát forgalmazva, 8 telephelyén. Mindezeket a számokat a cég 2018. március 20-i sajtótájékoztatóján hallhattuk.  A jelentős – több mint 38 százalékos – forgalom- és árbevétel-növekedéséhez hozzájárultak az anyavállalat, a Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb gépjármű-kereskedelmi vállalatai közé tartozó Pappas Holding által ösztönzött szerkezeti változások.

 

Az előző évihez képest 26,5 százalékkal magasabb magyarországi forgalmával a PAM megerősítette piaci pozícióját, az ország egyik legjelentősebb autókereskedelmi cégcsoportjaként. Érdekesség, hogy értékesített gépjárműveinek több mint fele Mercedes-Benz, 15 százaléka pedig Kia, 10 százaléka Fiat. A magyar piacon a Mercedes személyautók 63 százalékát értékesíti, az eladott Mercedes transzporterek 78 százaléka fűződik a nevéhez, míg a márka tehergépjárműveinek teljes honi eladása.

 

Nem véletlen, hogy a cég életében 2017 kiemelt eseményei közé tartozott a Mercedes-Benz Pop Up Store kialakítása a MOM Parkban, albertfalvai telephelyükön az AMG Performance Center és a Mercedes-Benz Boutique létrehozása.  2018-ban, ugyancsak Albertfalván VIP Lounge-ot alakítanak ki, a Kárpát utcai bemutatótermükben S-osztály Lounge-ot. Szegeden pedig új Kia-szalont adnak át.

A személyautó-vásárlókat a legjobban az izgathatja, vajon milyen modellújdonságok várhatók a kínálatban 2018-ban. Íme a részletek:

Mercedes-Benz: CLS, A-osztály (lásd a legfelső képen); S-osztály Cabriolet facelift, S-osztály Coupé facelift, G-osztály facelift, C-osztály facelift.

Mercedes-AMG: AMG GT 4-ajtós Coupé; (a követketző  képünkön látható:) Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ – 435 LE plusz 22 LE (250 Nm) EQ boost; Mercedes-AMG GLC 63S – 510 LE, Mercedes-AMG GLC 63S Coupé – 510 LE, Mercedes-AMG G63.

 

Alfa Romeo: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio – 510 LE.

Kia: Kia Stinger (az alábbi képünkön); Kia Optima SW GT Facelift, Kia Cee’d, Kia Cee’d SW, Kia Rio GT.

 

Jeep: Új Jeep Wrangler, Jeep Grand Cherokee Trackhawk – 707 LE (felülről a második képen); Új Jeep Cherokee, Jeep Renegade Facelift.

Fiat: Fiat 500 Collezione, 500x Facelift, Mirror 500-as modellcsalád. (Az alsó képen az 500-as modellcsalád.)

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére